Kézművesbolt

Kézműves boltunkban színvonalas kiszolgálás és nagy választék vár mindenkit.

 

Miket lehet kapni nálunk?

Alapanyagokat. Jó ez így nem túl sokatmondó, de nem evidens, ezért inkább hangsúlyozom. A teljesség igénye nélkül azért mégiscsak szeretném kicsit bemutatni, miket szerezhettek be, ha ellátogattok hozzánk. Ezt legjobban a beszállítóinkon keresztül tudom megtenni.

Beszállítóink

Pentacolor

Az 1992-ben alakult cég fő profilja a hobbi festékek és különféle vegyszerek (ragasztók, médiumok, paszták) gyártása, forgalmazása. Mára Közép-Európa egyik legkeresettebb hobbi márkájává nőtte ki magát.

Fő profiljuk a hobbivegyszerek, így innen hozom a festékek, ragasztók és lakkok nagyobbik részét. Különböző (matt, metál, kaméleon, glamour, delicate…stb) akril festékeket, bútorok felújításához használt Dekor paint termékcsalád színeit (soft és enamel) és kiegészítőit (alapozók, lakkok viaszok), Textil (normál, neon, delicate, glamour) -és selyemfestékeket, alapozókat, ragasztókat (decoupage, expressz, karton, füstfólia, 3Dfólia), lakkokat (fényes, matt, oldószeres, 3D, kemény, velúr), repesztő lakkokat (1 és 2 komponensű klasszikus, finom vonalas, mikro, random, opál, velúr), pasztákat (Gesso, kő-és moha effekt paszta, üvegmaró pasza), médiumokat (antik festék médium, vintage effect médium, akril lassító…stb) antikoló szereket (antikoló paszták, viasz paszták, antik festékek, rozsda-és patina effekt szettek). 

Innen hozom még a faáru egy részét, a stencileket és különböző szilikon formákat valamint a dekorgumit és a keményített filclapokat is.

Ez persze csak nagyjából elég ahhoz, hogy bemutassam azt a rengeteg fajta terméket, amivel rendelkeznek. Ha valami esetleg mégsem található meg nálam a boltban, akkor is van lehetőség megrendelni a vágyott terméket, amit általában hamar el is tudok hozni 🙂

Hobbyművész

A Hobbyművész 1999-ben alakult, a Művészellátó beszállítóira alapozva, jó minőségű hobby alapanyagokra specializálódott cég.

Tőlük hozom többek között a modellezéshez szükséges alapanyagokat,  (kerámiapor, hobbi-és ékszerbeton, gipszezett géz, kiöntő formák, Fimo süthető gyurmák és kiegészítők, agyag), Üvegfestékeket (vízbázisú és oldószeres), a karton áru nagyrészét (dobozok, albumok, díszítő kartonok), a faáru egy részét, szalvétákat, bionemezt, bőrszálakat, hungarocelleket, ékszerdrótokat, fa kiegészítőket, charmokat, művész-és hobbyecseteket, eszközöket.

 

Természetesen katalógusból történő rendelésre az Ő esetükben is van lehetőség.